We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Contact graag via Whatsapp naar: 06-42897465

Lymoncello
Love for you x Pyriet
Ruin, 01-04-2016

Deze knappe verschijning is M1 dressuur geklasseerd en heeft genoeg in zijn mars voor het hogere werk! Een heel lief en toegankelijk paard in de omgang: super braaf in de stal, met toiletteren, zadelen, braaf bij de hoefsmid. Ook gaat hij heel makkelijk mee op de trailer of op een wagentje en staat netjes stil onderweg!
Onder het zadel laat hij drie correcte gangen zien en is hij goed bewerkbaar. We hebben hem nu enkele keren meegenomen naar ander terrein. Zowel thuis als op vreemd terrein kunnen we zonder longeren opstappen en rijden. Het is een sensibel paard, maar zal niet zomaar bokken of steigeren. 
Wat hij spannend vindt is het passeren van een ander paard tijdens het rijden. Dit wordt op dit moment rustig met hem geoefend, zodat hij hier meer vertrouwen in krijgt. 

Lymoncello staat sinds twee weken bij ons op stal om hem voor zijn eigenaresse te verkopen. 
Op 25-08-2022 is hij röntgen gekeurd op de benen, zonder bemerkingen. De foto's en het rapport hebben we beschikbaar. (Over)keuren is toegestaan op kosten van de koper. 
Entingen, ontwormen, hoefsmid etc. is altijd netjes bijgehouden!

Een knap en lief paard met genoeg potentie, voor iemand die lekker met hem aan de slag wil! Hij is niet geschikt voor een beginnende of afwachtende ruiter. 
Een periode van begeleiding na verkoop behoort bij ons tot de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in deze knapperd?
Graag contact via Whatsapp naar: 06-42897465

Wij hebben meerdere paarden te koop!
www.horsedreams-tc.nl

Stamboom

Vader Love for you
Vader van vader Lord Leatherdale
v.v.v. Lord Loxley
m.v.v. Fairless P
Moeder van vader Louise
v.m.v. Fruhling
m.m.v. Wanda
Moeder Unicorn
Vader van moeder Pyriet
v.v.m. Ferro
m.v.m. Gerrita
Moeder van moeder Iquita
v.m.m. Rossini
m.m.m. Evita