We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Filmpjes en meer info/foto's via whats app.
06 52464122

Normale/gemiddelde prijsklasse

Le Formidable maakt ze mooi, heel mooi. Deze prachtige jaarling staat te koop, Lord Luton is inmiddels  gechipt en in bezit van een paspoort.  Hij is correct gebouwd,  staat mooi in het model, drie goede gangen en een bovengemiddelde draf, aanhankelijk en mensgericht. Hij groeit op in de kudde en komt iedere dag in handen. Loopt ook gewillig mee aan het halster en is ook al een paar keer mee geweest op de trailer. Wij zoeken een goede plek voor hem waar hij zijn kwaliteiten verder kan ontwikkelen. Hij toont veel potentie voor de hogere sport. 

Lord Luton SDH is geboren op 27-02-2022 en komt uit een Hannoveraanse merrie uit de stam van Don Schufro x Weltmeyer. Moeder Darshana (Dari) wordt momenteel uitgebracht in de klasse Z dressuur.  Zij heeft een werkwillig, betrouwbaar karakter en laat zich gemakkelijk rijden zowel op concours als op buitenrit. De merrie is opgenomen in het stamboek met een overall score van 7 en is volledig röntgenologisch goedgekeurd incl. hals en rug. 

Lord Luton is al mooi aan de maat, heeft veel uitstraling en beweegt heel gemakkelijk.
Een mooie, krachtige jaarling en met zijn donkere looks een plaatje om te zien.

Luton is te koop, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Zowel merrie als veulen zijn te bezichtigen in Weiteveen (Drenthe), nabij Emmen. 

Vader "Le Formidable" was de smaakmaker van de hengstenkeuring in 2019 en werd overtuigend kampioen. Het hele plaatje klopt bij Le Formidable, de uitstraling van een koning, een model uit het boekje, een uitermate goede bewegingsvorm en uitstekende afstamming.
Zijn moeder Vienna is ook de moeder van KWPN ggk hengst Four Legends KS en halfzus van de KWPN ggk hengsten Bretton Woods en Chagal.  Le Formidable fokt veulens met veel ras, een mooi hoofd en lopen zeer overtuigend met de schoft omhoog.In 2021 tekende Le Formidable voor het vaderschap van oa: NVK Kampioensveulen “Rosatrichta ” en het beste NVK hengst veulen “Ready to Rumble” van Nederland , CK Limburg kampioensveulen “Ready to Rumble” ,CK middenbeemster het kampioensveulen  (Rosatrichta), CK Brabant 2e plaats “Rain Beau”, 3e plaats “Rose of Vienna”. Dit bewijst wel dat Le Formidable zijn kwaliteit doorgeeft aan zijn nakomelingen.

Stamboom

Vader Le Formidable
D-OC
Vader van vader Bordeaux
Grand Prix (Keur)
v.v.v. United
PSG/Inter 1
m.v.v. Gribaldi
Grand Prix
Moeder van vader Vienna
Elite, pref, prest, prok
v.m.v. Ferro
Grand Prix
m.m.v. Annabel
Elite, EPTM dress, pref, prest, prok
Moeder Darshana
Hauptstutbuch
Vader van moeder Dannebrog (Don Schufro)
v.v.m. Don Schufro
m.v.m. Brentano II
Moeder van moeder Wandra
St. Pr. Hauptstutbuch
v.m.m. Weltruhm (Weltmeyer)
m.m.m. Agneta
St. Pr. Hauptstutbuch