We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

BINNENKORT te koop:
Gruijter's Jetset (Jack), New Forest C pony 136.5 met papier
GEB 21-5-2010. Loopt nu B/L niveau zowel springen (80/90) als dressuur (kan makkelijk wijken, schouder binnenwaarts etc) . Bij vorige eigenaar liep Jack makkelijk 100 met springen.

Jack is een echte kinderpony maar komt het best tot zn recht in de sport. Hij vindt het leuk om mee te gaan op wedstrijd, hij werkt graag voor je. Ook met dressuur loopt ie netjes zijn proef, nergens bang van (laatste Brabantse kampioenschappen 5e prijs). Wij gebruiken hem zelfs voor de les thuis met een meisje dat vanaf 5 jaar op hem begonnen is. Jack heeft ook ervaring in crosstrainingen, hij vindt alles leuk !!!! Wij zoeken voor hem een leuke plek waar hij overdag lekker naar buiten kan. Geen pensionstalling met een paar uurtjes paddock per dag.

Jack gaat 4 tot 5x p week mee naar de club en op wedstrijd. Hij is een heel ervaren pony die alles gezien en gedaan heeft. 

Bij voorkeur gaat Jack pas bij ons weg na dit outdoor seizoen

Bij serieuze interesse filmpjes op aanvraag 06 15435834. Jack valt in hogere prijsklasse

- binnen 60 km van 5757 RJ

Stamboom

Vader Paddington's O Malley
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.