We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie


Kratos, met liefde gefokt en grootgebracht!

Kratos is door ons zelf gefokt uit een keur, sport merrie van Burggraaf x Goodtimes x Voltaire. De merrie komt uit de welbekende Bryolita-stam waar vele internationale sportpaarden en ggk hengsten uit voort zijn gekomen. 

Door ons jonge gezin komen we helaas tijd te kort. Kratos heeft ook nog geen
wedstrijdervaring. 

Kratos is een paard met veel bloed, maar  is wel eerlijk. Hij is zeer werklustig, voorwaarts en fijn in de hand. Dressuurmatig is hij goed aangereden, kan netjes wijken en schoudervoor/schouderbinnenwaarts. Hij springt graag, trekt aan op de sprong, kent lijntjes en dubbelsprong. Helaas door onze jonge gezinsomstandigheden, komt het er niet van om met hem op pad te gaan. 

Kratos is bij ons geboren en, buiten de twee jaar in de opfok bij ons in de omgeving, bij ons thuis opgegroeid. Kratos is zeer mensgericht. Wel een doerak op zijn tijd en hij staat altijd vooraan! Hij is altijd vriendelijk, maar soms wat ongeremd. Het is daarom wel belangrijk om overwicht op hem te hebben. Hij staat bij ons in het koppel, samen met zijn moeder, broer en zus. Af en toe is hij wel een pestkop, maar verder een sociaal ingesteld paard die het goed in een koppel doet. Hij is erg stoer en dapper, gezien zijn fijne rijdbaarheid en zijn enorme go denk ik dat hij ook goed geschikt is voor eventing. Hij heeft absoluut geen gebrek aan karakter, wat hem ook een super uitstraling geeft. Zeker een paard die bij velen in het oog springt. 

Hij heeft het karakter en de vechtlust van zijn moeder, die altijd podiumplaatsen behaalde, zowel in het springen als de dressuur (Z2). 

Kratos is braaf op stal, en bij de smid. Hij heeft geen stalgebreken en op 21/9/21 klinisch en röntgenologisch goedgekeurd. 

Stamboom

Vader Freedom
Vader van vader Advance
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader K-Nola
Ster, preferent, prestatie, prok
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Burggraaf
Keur, sport
Vader van moeder Bruggraaf
Preferent
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Miss Lita C
Elite, preferent
v.m.m. Goodtimes
m.m.m.