We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Sir Endy VDG, zijn naam zegt het al - hij is een telg uit de befaamde Endy stam van wijlen Huib van Helvoirt. Hij stamt af van het bewegingswonder Johnny Depp die zeer succesvol is in de sport onder Renate van Uytert. Sir Endy VDG is geboren op zondag 13 maart 2022. Hij heeft een zeer mooi model en kan erg goed bewegen, hij loopt altijd met zijn schoft naar boven en heeft veel zelfhouding. Zijn moeder Djendy(ster, sport, prok, do-c, wffs vrij) stamt af van Rousseau en zij was succesvol in de sport op Z2 niveau. Grootmoeder Jendy(preferent, prestatie v. Wisconsin) bracht meedere Z en keuringspaarden waaronder 2 goedgekeurde hengsten. Overgrootmoeder Endy (keur, preferent, prestatie v. Ulft) behoeft geen verdere uitleg. Zij is een fenomeen in de dressuurpaardenwereld!

Uit de Endy-stam komen ook de goedgekeurde hengsten Furst Jazz, Charmeur, Zhivago, Zuidenwind en Grenoble, Viento Uno en Wannaroo O voort. Verder komen uit deze merrielijn nog vele hooggeklasseerde dressuurpaarden o.a. Zendy v. Jazz Inter-I, Broere Karmijn v.Damiro Int. GP, Berendy v.Oo Seven Int GP en F.B.I. v.Jazz Int. Inter-I, Fetiny v. Tango Lichte Tour. 

Er zijn tevens 2 andere nakomelingen van Djendy te bezichtigen. Djendy geeft haar nakomelingen goede en werkbare karakters en veel rijdbaarheid. 
 
Veulen valt in de normale prijsklasse.
Meer informatie, foto's of video's 0623852322 www.vdg-horses.nl

Stamboom

Vader Johnny Depp
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Djendy
Ster, sport, prok, do-c, wffs vrij
Vader van moeder Rousseau
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Jendy
Preferent prestatie
v.m.m. Wisconsin
m.m.m. Endy
Keur, preferent, prestatie