We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Erina is een zeer mooie maar pittige merrie van 13 jaar oud.

ze is in het verleden röntgenologisch goedgekeurd, heeft nooit mank gestaan, niet koliekgevoelig, geen stalgebreken,.... Ook zijn er eind vorig jaar nog foto's gemaakt van haar rug en nek, deze waren ook volledig in orde.

Erina heeft bij vorige eigenaar 120 gelopen (M) in Nederland maar staat ondertussen al een tijdje stil wegens tijdgebrek en geen klik. Het is een pittige merrie die een zeer ervaren ruiter nodig heeft om haar weer in form te krijgen. Ze laat een mooie sprong zien maar wordt heel heet van het springen wat niet geschikt is voor een onzekere ruiter zoals ik. Om deze reden heb ik ook besloten om haar te verkopen. Ze is hevig maar wel braaf, je kunt er nu ook ondanks dat ze een half jaar heeft stilgestaan zo op gaan zitten en wegrijden, ze zou nooit bokken of steigeren. Trailer laden gaat ook moeizaam op het moment maar ik ben er zeker van dat dit snel verbeterd als er weer tijd in haar wordt gestoken.

Als u een ervaren ruiter bent die bereid is om wat tijd in Erina te steken ben ik er zeker van dat u er terug een fijn en goed sportpaard van kunt maken. Ook als fokmerrie zou ze interessant kunnen zijn gezien haar afstamming.

De prijs is bespreekbaar, goede thuis is belangrijker

voor meer informatie of video's mag u mij een whatsapp sturen (0474319083)

Stamboom

Vader Canturano
Vader van vader Canturo
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Madonna IV
v.m.v. Coriano
m.m.v.
Moeder Karina
Vader van moeder Fedor
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Zotenie
v.m.m. Important
m.m.m.