We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

~ Advertentie geplaatst in overleg met eigenaren ~

Te koop aangeboden: aansprekende E-pony van 13 jaar oud.

Dit is Pip! Een merrie met een stokmaat van 1.53 en een prachtige bonte kleur. Pip is in de omgang een ontzettend lieve pony, houdt van aandacht en kan goed met andere paarden overweg. Pip is gewend aan kleine kinderen en honden.

Wij denken dat Pip het beste tot haar recht komt bij een zekere recreatieve ruiter die ook heerlijk met haar de bossen in gaat.

Pip zou eventueel ook geschikt zijn voor de basissport maar gezien haar onervarenheid behoeft ook hier een ruiter met de nodige zekerheid en geduld tot het correct opleiden.

Pip heeft een paspoort, is keurig geënt, ontwormt en komt regelmatig bij de hoefsmid. Pip is in november 2020 klinisch goed gekeurd, overkeuren uiteraard toegestaan (kosten koper). Pip is gevoelig voor stof, wanneer zij veel naar buiten kan (eventueel 24/7) en/of een stal heeft met goede ventilatie is dit goed te managen.

Rede van verkoop is het uitblijven van een goede klik onder het zadel en andere wensen huidige eigenaar.

Op dit moment wordt Pip sinds een aantal weken doorgereden door een ervaren ruiter, dit pakt zij goed op. Ook een bosritje alleen gaat prima.

Pip staat aan huis in Leende (Brabant) hier is zij ook te bezichtigen. Pip wordt alleen verkocht bij een juiste match, manage en handelaren hoeven daarom ook niet te reageren.

Pip heeft een nieuw zadel en ook het hoofdstel en andere toebehoren kunnen tegen meerprijs overgenomen worden. De vraagprijs voor Pip is 7500,- 

Voor meer informatie: +31 6 30 43 07 34
tevens filmpjes op aanvraag beschikbaar

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.