We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Aansprekende 3 jarige merrie van Indian Rock x Flemmingh. Orleanse is als 2 jarige volledig röntgenologisch goedgekeurd en meet momenteel 174 cm. We hebben nu een paar keer op haar gezeten, dit pakt ze erg goed en braaf op, verder nog helemaal naar eigen hand te zetten. In de tijd dat ze hier staat zullen wij rustig verder gaan met haar opleiding. Orleanse beschikt over 3 correcte basisgangen en goed beenwerk. Ze laat zich in het werk goed bewerken en laat zien over een werkwillig en fijn karakter te beschikken.

Fokkerij:
Orleanse komt uit een predicaatrijke moederlijn met meerdere Z of hoger geklasseerde dressuurpaarden. Moeder Relanse-S is een ELITE PREFERENTE PROK merrie van Flemmingh x Sultan die zelf op Z1 niveau presteerde. Relanse-S heeft eerder een 2e bezichtigings hengst (v. Desperado), een ELITE PREFERENTE PROK merrie (v. Osmium), een ELITE IBOP (DR) SPORT PROK INTER II merrie (v. Osmium) en een KEUR IBOP merrie(v. Rhodium) gegeven.

De volledige pedigree van Orleanse is te vinden op: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2063241/orleanse

Vraagprijs: €15.000 incl. BTW

Meer info? Bel/app +31613094093 of mail chavaleh@hotmail.nl

Wij hebben meerdere jonge sportpaarden en veulens te koop. Een aantal staan op onze website ( www.stalchavaleh.nl ) of neem contact met ons op voor het actuele aanbod.

Stamboom

Vader Indian Rock
Vader van vader Apache
v.v.v. UB40
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Vivaldi
m.m.v.
Moeder Relanse-S
Elite Preferent Prok
Vader van moeder Flemmingh
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Eldina
Keur Preferent Prestatie
v.m.m. Sultan
m.m.m.