We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Lieve en betrouwbare Elite Sport Ibob (dr) D-OC merrie te koop; Vivaldi x Zichem. Merrie is 13 jaar, 172 cm hoog en heeft 5 veulens (allemaal merries) gegeven, waarvan 2 inmiddels zijn aangeboden op de keuring en allebei inmiddels Elite zijn verklaard! Ze komt uit dezelfde lijn als de goedgekeurde Gelderse hengst Floris BS. 

Het betreft een uitzonderlijk brave en lieve merrie in de omgang die makkelijk drachtig wordt en snel veulent. Met rijden is ze eerlijk en betrouwbaar en heel makkelijk na te rijden. Ze gaat makkelijk op alle soorten transport, is braaf op vreemd terrein, gaat graag mee op buitenrit, bos en strand en is in juni 2021 röntgenologisch goed gekeurd voor de sport inclusief hals en rug.

Reden van verkoop is dat er in het najaar verder wordt gegaan met haar laatste nakomeling. Ze is momenteel leeg, dus ze zou nog makkelijk geïnsemineerd kunnen worden. Ze is gek op veulentjes!
Richtprijs 20K. Paard staat in omgeving Middelburg.

Graag eerst een berichtje vooraleer te bellen i.v.m. werk: 06 23 94 34 83 

Stamboom

Vader Vivaldi
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Regina
Prestatie
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Fennie
Ster
v.m.m.
m.m.m.