We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze zeer mooie verschijning, genaamd Zazu, is een Oldenburgen ruin van 8 jaar oud en hij meet een schofthoogte van 1.72m. Zazu is momenteel Z1 dressuur geklasseerd, maar in training zijn we al bezig met de galop wissels en de pirouettes. Ook wordt er af en toe met Zazu gesprongen en zou hij mogelijk geschikt kunnen zijn voor de eventing sport. Zazu wordt voornamelijk op zit en been gereden, waardoor hij ligt in de mond aanvoelt. Met springen blijft hij rustig, is hij goed te regelen en heeft hij nog nooit geweigerd. Zazu is niet alleen een mooie verschijning in de ring, maar heeft ook een super lief en fijn karakter. Hij kan je echt heel veel vertrouwen geven en is erg werkwillend. Zazu is goed te rijden op zowel stang en trens als op een gewoon bitje. Naast de training en de wedstrijden, worden er ook bosritten met Zazu gemaakt, kortom een paard wat alles in huis heeft. 

Zazu kan soms sensibel zijn, vandaar dat wij hem liever verkopen aan iemand met wat meer ervaring. Zazu is een prachtig mooi paard zowel uiterlijk als qua karakter, maar hij wil wel met respect behandeld worden.

Verder is Zazu braaf bij de tandarts, hoefsmid en dierenarts, is hij makkelijk te laden en staat hij stil op de trailer. Op vreemd terrein is hij super braaf en oplettend, en loopt hij gemakkelijk langs alle machines/ materialen op. Hij heeft geen stalgebreken. 

Zazu is in augustus 2020 röntgenologisch en klinisch helemaal goed gekeurd inclusief hals en rug. Overkeuren is geen enkel probleem, kk.

Voor een goed adres, is prijs bespreekbaar! 

Voor meer informatie en of een filmpje, kunt u mij bereiken op het nummer: 06-44044575.

Zazu staat gestald in Zeddam, Nederland. Stamboom

Vader Best of gold
Vader van vader Belissimo
v.v.v. Beltain
m.v.v. Roxa
Moeder van vader Evelyn
v.m.v. Diamond Hit
m.m.v. Elfe
Moeder Biskaja
Vader van moeder World of Dreams
v.v.m. World Cup I
m.v.m. Carola
Moeder van moeder Ballerina
v.m.m. Rubenstein I
m.m.m. Baroness III