We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Allround sportpony te koop! 

Voor onze ontzettend lieve pony zoeken wij een nieuw huisje met een ambitieus ruitertje. Elmo is een grote C pony van 1.36 en wordt dit jaar 4. Hij is dus nog niet zo lang onder het zadel. De basis zit er zeker goed op maar vanwege zijn leeftijd verkopen wij hem graag aan een meer ervaren ruitertje. Elmo kan dressuurmatig leuk lopen en vind springen ook zeker leuk om te doen. Wel moet hij nog het een en ander leren. 

Elmo is ontzettend makkelijk in de omgang en staat bij ons samen met andere pony’s op de wei. Hij is al een aantal keer mee geweest naar ander terrein en loopt daar rond alsof hij het al jaren doet. Kijkt nergens naar en loopt zo de trailer en vrachtwagen op. 

Hij is altijd op tijd naar de tandarts en hoefsmid geweest, heeft zijn entingen en ontworming gehad en is ook behandeld door een cranio sacraal therapeute. 

Elmo valt in de normale tot hogere prijsklasse. Een goede klik vinden wij erg belangrijk. Maneges en handelaren hoeven niet te reageren en een bericht met alleen de vraag wat de vraagprijs is wordt niet beantwoord. 

Mocht je na dit te hebben gelezen nog interesse hebben, ben je van harte welkom om kennis te komen maken. 

Bij vragen graag contact opnemen via mail of whatsapp ivm werk. 

Stamboom

Vader K. Pasadena-B
Vader van vader Karlos
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Molenhorn’s Cisca
Vader van moeder Vita Nova’s Golden Boris
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.