We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens overgang naar een grotere pony zijn wij op zoek naar een nieuw thuis voor onze lieve getalenteerde pony, Sterre Z. 

Sterre is een 9-jarige welsh merrie. Ze meet 1,45 cm. Sterre staat sinds juli 2020 bij ons op stal. Sterre heeft haar ruiter de basis van dressuur geleerd en heeft ook 4 proefjes gelopen, waarbij Sterre nu B+3 dressuur geklasseerd is (vanwege corona niet veel kunnen startten). Een leerpony en sportpony, Sterre is het allebei! Sterre beheerst de oefeningen van het L2 dressuur. Sterre is een fijne dressuurpony, een zacht mondje en erg fijn met je been te rijden. Ook laat ze een hele mooie sprong zien onder het zadel. Sterre springt makkelijk een 80-90cm parcours foutloos rond en heeft dus ook zeker potentie voor L en hoger. Sterre is ook een fokmerrie geweest bij de vorige eigenaren, ze heeft 2 nakomelingen. Sterre gaat iedere week mee op buitenrit, alleen maar ook vaak met andere (jonge) pony's/paarden. Sterre is hierbij altijd heel braaf en loopt gemakkelijk voorop, in de groep of alleen. Ze is gemakkelijk met andere paarden en voegt zich snel tussen een groep. Zonder zadel, bitloos, vrijspringen, voetballen, Sterre vind het allemaal leuk!! om

Daarnaast heeft ze geen gebreken in de trailer, bij de hoefsmid en op stal. Op 4 juni 2020 is Sterre klinisch goedgekeurd. Wij hebben in januari Sterre ge-herkeurt. Alles was correct, behalve de buigproef. Links-voor liep ze iets stijf weg. We hebben de voorbenen toen op de foto gezet, dit was allemaal goed. De foto’s zijn in overleg beschikbaar. Tijdens het rijden op zowel zand als asfalt, loopt Sterre absoluut niet kreupel.

Sterre is reeds ingeënt voor Influenza en Rhino. Filmpjes op aanvraag. Graag bellen of appen naar; +31 683055238

Stamboom

Vader Steerwolde’s VIP
Vader van vader Hagelkruis Valentijn
sport
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Wester Aikema’s Nicolien
keur, elite
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Hanneloor Z
Vader van moeder Vita Nova’s Hanassie
preferent, prestatie
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Norely Z.
v.m.m.
m.m.m.