We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Superknappe ongecompliceerde en werkwillige 12-jarige ruin.  

Fuegas loopt momenteel met de derde amazone op Z1-niveau. Het is een paard dat erg goed zijn oefeningen doorloopt en heel safe is in zijn proeven. We zijn in de training bezig met wat meer verzamelende oefeningen, zoals galoppirouettes en een klein dribbeltje en dit pakt hij ook erg goed op. Hij heeft veel uitstraling en er valt zeker nog veel meer uit hem te halen.  

Fuegas is ontzettend makkelijk, lief en aanhankelijk in de omgang. Hij loopt gemakkelijk in en uit de trailer en is gemakkelijk bij de hoefsmid en tandarts. Onder het zadel is hij erg braaf en wil heel graag voor je werken. Ook op vreemd terrein is hij erg braaf. Hij komt rechtstreeks van de fokker, dus zijn hele geschiedenis is bekend.     

Fuegas is een fijn paard voor iemand die op zoek is naar een maatje, leerpaard of een fijn wedstrijdpaard met een top instelling. Aarzel niet om telefonisch contact op te nemen!  

Eigenaar/fokker: 0651294159
Amazone: 0639413194

Stamboom

Vader Vegas VDL
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Great Pleasure
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Athlet Z
m.m.m.