We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Het valt ons zo zwaar om deze topper te koop te zetten. Zoveel reacties gekregen, maar voor ons gevoel nog net niet diegene die we zoeken. Misschien zijn we veel te voorzichtig, zijn onze eisen veel te hoog… maar we gaan gewoon verder met onze zoektocht.
Voor de juiste match is de vraagprijs bespreekbaar!! 

Wie zoeken wij dan?

Een lieve, vrolijke amazone of ruiter die vooral dressuurmatig al wat kan. Niet omdat hij anders raar doet ofzo, maar ik wil Darian niet als eerste pony bij iemand hebben staan. Een leuke dame of heer vanaf een jaar of 14 of ouder. Het liefste bij iemand thuis met maatjes. Geen Penny gehalte (al is hij bomproof met poetsen) maar lekker aan het werk.  

Wat hebben wij allemaal met Darian gedaan? 

Zoveel geleerd, ontzettend genoten en vele prijzen gepakt, ererondes gereden, geselecteerd voor het jeugdstimuleringsplan Friesland 2019 , clubkampioen springen 2019, meegedaan aan een cross, gezwommen in zee,  en uiteraard mega vaak buiten-, strand- en bosritten gemaakt. Zo op dreef en toen kwam er Corona en gestopt met wedstrijd springen (omdat deze er ook niet waren). Die tijd hebben we de dressuur opgepakt. 2020 en 2021 stonden in het teken van dressuur. Zelfs tot M2 wedstrijden gedaan, al een begin gemaakt met de training van de Z oefeningen.

Wie is Darian

Darian is een 11 jarige new forest E sportpony, gefokt door stal Orchid’s uit de Anoeklijn. Paspoort staat 1.53 maar toont groter. Is gewoon een hele stoere vent. 
Zijn volle broer en zus springen internationaal (zie orchid’s pony’s latoya en Galileo). Hij stamt uit een super lijn!. Zijn hele historie is bekend. En elke amazone die hij heeft gehad was gek met hem. Nu hopen we een andere amazone of ruiter blij te maken. 


Wij zien dan ook graag jullie reactie tegemoet met daarin wie jullie zijn en wat de plannen met Darian zijn. Foto’s of filmpjes van de amazone/ruiter met vorige of huidige pony wordt zeer gewaardeerd.

Stamboom

Vader Kantjes Carlando
Prestatie
Vader van vader Kantjes Ronaldo
Pref ps dh ps fh
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Weverijks Santana
Stb 3273 ster pref ps fm
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Orchid’s mejiana
Vader van moeder Rusty
He stb 195 ps dh
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Orchid’s miss joaquim
v.m.m.
m.m.m.