We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Qui-Vive is een BWP ruin van 2016 van +/- 1,64 m. groot.
Afstamming:  V Kafka Vm Warkant
Q is de grootste knuffel van stal en is heel aangenaam en makkelijk in omgang. Hij is springefokt en ook springericht ingereden maar heeft het afgelopen half jaar voornamelijk dressuur gereden doordat ik zelf geen interesse in het springen heb.  
Omdat we merken dat hij het springen toch wel echt leuk vindt werd dit onlangs terug opgepakt.
Ondanks dat Q een heel zacht karakter heeft en braaf is onder het zadel kan hij toch spanning opbouwen tijdens het rijden, op dat moment zoekt hij veel zekerheid en ontspanning in zijn ruiter. Helaas moet ik toegeven dat ik hem deze steun te weinig kan bieden op de momenten dat hij het nodig heeft.
Dit in combinatie met het feit dat we merken dat hij het springen toch wel echt leuk vindt (hierin ontspant hij veel sneller) heeft ertoe geleid dat ik de moeilijke beslissing heb genomen om voor hem een andere thuis te zoeken.
Wanneer hij ontspannen is schrikt hij bijna nergens van op en kan je er alle kanten mee uit. Hij is al mee op wandeling geweest naar het bos en heeft parcourservaring in het springen (hiervan zijn filmpjes beschikbaar op aanvraag). Met zijn vorige eigenaar zou hij ook al aan zee zijn geweest. Hij heeft met verschillende paarden samen op de wei gestaan en paste altijd perfect in de kudde.
Hij is verder kerngezond (klinisch en röntgenologisch goedgekeurd) en echt het allerliefste paard dat je je kan wensen.  
Kortom voor de juiste ruiter een gouden paardje!
Q is voor mijzelf niet de juiste match maar beschikt wel over veel kwaliteiten, koopjesjagers hoeven dus niet te reageren.

Alle keuringen toegestaan op kosten koper.

Indien interesse bij voorkeur even contact opnemen via Whatsapp.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.