We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

TK: prachtige grote jaarling ruin. V: Ceasar ter Linden X Rubinson X Keur prest V: Balzflug 

Calisto is een prachtige jaarling met ruim voldoende maat. Zijn eindmaat gaat zeker boven de 1.70m worden. Hij is in april geruind, want ik heb geen mogelijkheid tot houden van een hengst. Hij staat bij mij in een gemengde kudde. Calisto is veel in de hand. De kinderen kunnen hem poetsen, je kan hem vlechten, wassen, de hoefsmid doet hem alleen en hij is bomproof naast de fiets op al het verkeer. Hij gaat prima voorop of alleen met je mee aan de hand. Ook loopt hij probleemloos de trailer op. 

Hij is stekelharig zwart bont. Dat wil zeggen dat hij in de zomer wat lichtere vlekken heeft dan in de winter.
Door zijn goudeerlijke super makkelijke karakter verwacht ik dat hij een super leuk dressuur- of allround paard wordt die je overal mee naartoe kunt nemen.  Er komen veel dressuurpaarden op hoog niveau uit zijn directe moederlijn. 2 broers van zijn moeder lopen zware tour in de USA. 

Wij zien hem graag terecht komen bij een toekomstige wedstrijdruiter / amazone. 

Broer en zus(je) zijn ook te bewonderen op stal. 

Hij loopt mij niet in de weg. Ik ben echter een fokker en met een ruin is dat lastig. Maar het is geen koopje. Hij kan ook in overleg blijven staan. 

Keuren k.k. bij afkeuren kosten voor mij. 

Stamboom

Vader Ceasar ter Linden
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Daliska
Vader van moeder Rubinson
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Naliska
keur prest
v.m.m. Balzflug
m.m.m. Geliska
Stb Prest