We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens beëindiging van de sport bied ik mijn super leuke 14 jarige ruin te koop aan. Hij loopt L2+3, maar wordt getraind op M niveau. Hij kent ook verschillende oefeningen uit het Z zoals eenvoudige wissel. 

Ik heb zelf vanaf het begin dan ik hem kocht al te weinig tijd gehad vanwege mijn werk om hem genoeg te rijden en op wedstrijd vaker uit te brengen, anders was hij al veel verder geweest. Hij kan ver kan komen met de geschikte ruiter/amazone die tijd voor hem maakt en hem het vertrouwen kan geven. Voor hem is regelmaat erg belangrijk. Heeft aanleg voor het verzamelen en leert snel. Zal nooit steigeren of bokken. Een eerlijk paard en braaf in de omgang. Kan wel kijkerg zijn en is niet bomproef, daarom niet geschikt voor beginnende ruiters/amazones. Zijn aanleuning vergt enige aandacht (zie video), maar bij een zelfverzekerde ruiter die hem voorwaarts rijdt met een stille hand is dit geen probleem.

Divino heeft 3 correcte gangen waarin hij met veel balans en tact beweegt. Denkt voorwaarts en wil voor je werken. Altijd netjes onderhouden bij de smid, entingen, tandarts en osteopaat.

Hij is braaf in de omgang, braaf op de trailer en bij de hoefsmid. In 2013 100% röntgenlogisch en klinisch goedgekeurd inclusief rug en hals. Overkeuren mag, kosten koper.

Afstamming: United X Farrington, net als het paard Avanti N.O.P van Anne Meulendijks.

Bij voorkeur contact via whatsapp

Stamboom

Vader United
STB
Vader van vader Krack C
STB
v.v.v. Fremmingh
STB PREFERENT
m.v.v. Gicara II
STB KEUR
Moeder van vader Nessica
STB STER, PREFERENT, PRESTATIE
v.m.v. TCN Partout
m.m.v. Jessica
STB KEUR
Moeder Piwanda
STB
Vader van moeder Farrington
STB KEUR
v.v.m. Wellington
STB KEUR
m.v.m. Onetty
STB STER
Moeder van moeder Jiwanda
STB STER, PREFERENT, PRESTATIE
v.m.m. Ferro
STB PREFERENT
m.m.m. Fiwanda
STB