We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ik bied wegens tijdgebrek na 6 jaar mijn 14 jarige ruin Divino te koop aan. Hij gaat alleen naar een 5* adres. Loopt L2+3, maar wordt getraind op M niveau. Hij kent ook verschillende oefeningen uit het Z. 

Ik heb zelf vanaf het begin dan ik hem kocht al te weinig tijd gehad vanwege mijn werk om hem genoeg te rijden en op wedstrijd vaker uit te brengen en dit verdient hij niet. Ik wil daarom iemand anders blij met hem maken en hem rust en regelmaat kan geven. Ik weet dat hij ver kan komen met de geschikte ruiter/amazone die tijd voor hem maakt en hem het vertrouwen kan geven. Divino is niet geschikt voor beginners omdat hij wat kijkerig kan zijn en erg slim is. Hij kan soms iets onrustig zijn in de aanleuning, maar dit gaat steeds beter en met meer constant rijden loopt hij super. Heeft aanleg voor het verzamelen en leert snel. Ook na 1- 2 weken niet rijden is hij hooguit iets fris maar verder braaf en pakt het snel op. Zal nooit steigeren of bokken. Divino is super eerlijk en braaf in de omgang en houdt van knuffelen.

Divino heeft 3 correcte gangen waarin hij met veel balans en tact beweegt. Altijd netjes onderhouden bij de smid, entingen, tandarts en osteopaat.

Divino is braaf in de omgang, braaf op de trailer en bij de hoefsmid. In 2013 100% röntgenlogisch en klinisch goedgekeurd inclusief rug en hals. Overkeuren mag, kosten koper.

Afstamming: United X Farrington, net als het paard Avanti N.O.P van Anne Meulendijks.

Bij voorkeur contact via mail of whatsapp

Stamboom

Vader United
STB
Vader van vader Krack C
STB
v.v.v. Fremmingh
STB PREFERENT
m.v.v. Gicara II
STB KEUR
Moeder van vader Nessica
STB STER, PREFERENT, PRESTATIE
v.m.v. TCN Partout
m.m.v. Jessica
STB KEUR
Moeder Piwanda
STB
Vader van moeder Farrington
STB KEUR
v.v.m. Wellington
STB KEUR
m.v.m. Onetty
STB STER
Moeder van moeder Jiwanda
STB STER, PREFERENT, PRESTATIE
v.m.m. Ferro
STB PREFERENT
m.m.m. Fiwanda
STB