We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Santos is een voskleurige E-pony met een stokmaat van +/- 1.55m. Santos heeft een Zangersheide paspoort. Wij verkopen Santos omdat we hem gezien zijn leeftijd beter tot zijn recht vinden komen bij een vaste handige ruiter. Met de juiste ruiter kan hij fijn nageeflijk lopen.
Wij denken dat het een hele leuke sportpony kan worden!
Onder het zadel is het een eerlijke pony die niet gauw schrikt. Hij bokt of steigert niet. Hij is fijn voorwaarts en loopt hier eigenlijk braaf mee in de meer gevorderde lessen. Bij de wat minder ervaren kinderen loopt hij ook braaf mee. Verder springt hij wekelijks mee in de springles wat hij erg braaf doet en hij vindt dit ook leuk.
Het enige minpunt is dat hij hierin erg sterk kan worden. Wij denken dat als er iemand mee aan de slag gaat dit wel beter kan worden.
In de omgang is hij heel lief maar hij kan weleens wat lomp door je heen duwen. Ook nu weer moet dat op te lossen zijn als je hiermee aan de slag gaat. Verder is hij sociaal naar andere paarden.

Wie gaat er aan de slag met deze leuke grote allround-pony?

Voor meer informatie neem contact op met Nina Jansen, appen of bellen. 0648513391.
Hij staat gestald op Manege de Eenhoorn in Blokker.

Stamboom

Vader Spirit Lake XX
Vader van vader Spirit Land XX
v.v.v. Indian Haven XX
m.v.v. Reborn XX
Moeder van vader Saxenberg XX
v.m.v. Foxhound XX
m.m.v. Latour XX
Moeder Pirosca Z
Vader van moeder Padarco
v.v.m. Darco
m.v.m. Juliena
Moeder van moeder Lalena
v.m.m. Grand Canyon
m.m.m. Lawega