We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige 7 jarige sport Welsh palomino pony

Te koop een prachtige 7-jarige sport Welsh. Wij zoeken voor onze mooie pony Merith een enthousiaste en gepassioneerde ruiter die wedstrijdgericht met haar aan de slag zal gaan en haar een goed thuis kan bieden.

Merith is een mooie, elegante en goed gebouwde en zeker ook een pittige sportpony van 1,50m hoog. Ze is bereid om voor de ruiter te werken en houdt ervan om dressuurgericht te rijden. Ze loopt op L niveau, maar nog niet uitgebracht op wedstrijden.
Merith komt het meest tot haar recht als ze aan het werk kan. Ze is vanaf haar vierde rustig ingereden. Afgelopen jaar kon ze na drie maanden stilstand tijdens zwangerschap zo weer opgepakt worden. Ze wordt nu doorgereden. Verder gaat ze gemakkelijk de trailer op en op ander terrein is ze betrouwbaar. Ook op de wei met andere paarden gaat prima.

We zoeken iemand die ervaren is, kan laten weten wie de overhand heeft. Voor ons is het heel belangrijk dat er een klik is tussen de nieuwe ruiter en Merith en dat ze een alle aandacht krijgt op haar nieuwe plek. Ze is altijd netjes geënt, ontwormd en naar de hoefsmid geweest.

Handelaren of maneges zijn uitgesloten.

Voor meer info bij de huidige ruiter Laura: (06) 44624257 videos beschikbaar op aanvraag

Stamboom

Vader Heavenlysmile's Legend
Vader van vader Sublime Sponte
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Glanaber Lady
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ruiten A Kiss me Kate
Vader van moeder Ruiten A Elgin
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Bucklesham Highlights
v.m.m.
m.m.m.