We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Beschikbaar voor de juiste match!
Riverrun TD (Riv),  geboren 22 juni 2021
Fürst Dior x Zambuka x Lancet

Een mooie, sierlijke (bijna) jaarling hengst met een bloedlijn vrij van Jazz en Ferro.
Vader is de fantastische hengst Fürst Dior (Fuerstenball x Sir Donnerhall I x Rubinstein I), die afstamt van echte Duitse stempelhengsten.
Fürst Dior haalde zeer goede resultaten (gem. 8.83) op de sporttest in Münster-Handorf, met maar liefst een 9.1 voor rittigkeit. In de moederlijn zijn meerdere predikaten en verschillende sportpaarden terug te vinden.
Moeder (stb, prok) is een lieve en mooie merrie met veel go, die heel graag voor je werkt. Is lange tijd alleen voor de fokkerij ingezet en heeft daarom zelf nooit wedstrijden gelopen. Wordt nu langzaamaan weer opgepakt en is nog steeds in mijn bezit.
Riv heeft een statige, elegante uitstraling en een chique voorkomen. Hij lijkt vaders mooie donkere kleur te krijgen. Ook heeft hij een geweldig karakter. Hij is erg lief, slim, onderzoekend en stoer. Daarnaast kan hij ook erg mooi bewegen. Hij is al mooi aan de maat; verwachte stokmaat 1.68-1.70.
Op de foto's zie je Riv op 7 weken, 12 weken, 4,5 maand en 10 maanden.

Hij is dagelijks in de hand, loopt al goed mee aan het touw en is ook al meerdere malen heel braaf bij de smid geweest. Riv is natuurlijk netjes ingeënt, gechipt en ontwormd. Zijn eerste keer op de veewagen verliep perfect. Riv staat nu in een kleinschalige opfok (tussen Tilburg en Eindhoven), waar hij ook kan blijven indien gewenst.
Riv is kerngezond en vrij van (stal)gebreken.
Keuren mag uiteraard, k.k.
i.v.m. werk reacties graag per mail of app.

Stamboom

Vader Fürst Dior
Prämienhengst
Vader van vader Fuerstenball
Elite, Hauptprämie, Prämienhengst
v.v.v. Fuerst Heinrich
m.v.v. Maradonna
Elite, Staatsprämie
Moeder van vader Silva
v.m.v. Sir Donnerhall I
Hauptprämie
m.m.v. Sina
Moeder Glorious-Gonda
St.ext, prok
Vader van moeder Zambuka
v.v.m. Scandic
m.v.m. Tilia II
pref, prest, prok, ster
Moeder van moeder Ravirah-Gonda
Ibop(drs), ster
v.m.m. Lancet
Keur
m.m.m. Indirah-Gonda
Elite, prest, prok, sport drs