We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super lieve, grote, eerlijke merrie die alles leuk vindt. Ze is Z2 dressuur met winst, vindt springen prachtig en gaat graag mee naar bos/hei (ook alleen).

Volledig zonder gebreken, fijn in de omgang! Niet kijkerig en niet wegspringen/bokken/steigeren. Geen merriegedrag, alleen te laden. Wel een paard met heel veel go/looplust!! Volledige geschiedenis bekend vanaf veulen. Ze zou ook geschikt zijn voor een grotere ruiter/amazone. Het is een paard met veel body.

We zoeken voor Jasmijn een plek waar ze ingezet wordt voor de fokkerij en/of een ruiter met echt gevoel en balans (een fijne zit dus), die gewend is aan een paard met veel 'go' en een plekje waar ze veel naar buiten kan. Ook regelmatig een buitenrit zou ze geweldig vinden. Ze heeft nog wat tijd nodig om verder te groeien door haar maat, dus liever geen ruiter die direct subtop wil starten.

Bij serieuze interesse en voor meer info graag bellen. Niet mailen of appen.

Stamboom

Vader Ferdeaux
Vader van vader Bordeaux
v.v.v. United
m.v.v. Venna
Preferent, prestatie, ster
Moeder van vader Part Two
Preferent, prestatie, ster
v.m.v. Ferro
m.m.v. Fabiola
Prestatie, ster
Moeder Supreem
Preferent, prestatie, prok
Vader van moeder Jetset-D
v.v.m. Zirkoon
m.v.m. Escansan
Keur, preferent, prestatie
Moeder van moeder Valentina
Preferent, prestatie
v.m.m. Le Val Blanc XX
m.m.m. Ubertje
Model, preferent, prestatie