We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze 7-jarige stoere en fijn te rijden ruin is Z1 dressuur geklasseerd, maar heeft oefeningen voor de hogere klassen al prima onder de knie. Hij is ook zeker geschikt voor overgang van pony naar paard. Met zijn 1.61 is hij niet groot, maar toont zich mooi in zijn lopen. Hij doet zijn naam als Knapperd eer aan.

Knapperd is door ons gefokt en in alle rust opgeleid. Hij toont aanleg voor verzameling en is erg fijn te rijden. Knapperd heeft een fijn en uitgesproken karakter en goede gangen. En hij heeft niet alleen ervaring in de wedstrijdring, maar gaat ook graag mee naar het bos of het strand voor ontspanning. Hij heeft geen stal ondeugden en is makkelijk te laden op de trailer. 

Hij is 5 mei 2022 klinisch en röntgenologisch goedgekeurd incl. rug en hals.  Knapperd staat te koop omdat zijn zusje deze zomer uit de opfok komt en onze tijd door een drukke baan helaas beperkt is.

Wij zoeken een goed huis voor hem waar hij meerdere malen per dag buiten kan komen en waar hij kan genieten van zowel het sportieve al recreatieve rijden. Hij valt in een hogere prijsklasse. Geen handelaren. Voor meer informatie kun je contact opnemen door een WhatsApp te sturen naar 0618577871. 

Stamboom

Vader CAPRI SONNE JR
Ggk.: AES, KWPN, OLDBG
Vader van vader RHODIUM
Ggk.: KWPN
v.v.v. FERRO
m.v.v. LARCONA
Moeder van vader WENDELA
pref, prest, ster, voorl.keur
v.m.v. SAN REMO
m.m.v. MANUELA
Moeder ZICOLDA STL
sport(dr), ster
Vader van moeder TURBO MAGIC
Ggk.: KWPN
v.v.m. CABOCHON
m.v.m. KORENDA B
Moeder van moeder NICOLINDA
prest, Stb.
v.m.m. CONTANGO
m.m.m. ICOLDA