We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

SOLD!! Aangeboden koffievos merrieveulen

Solei Grande merrieveulen v. Ebony  x ster ibop doc v. Grand Galaxy Win x de Niro geboren op 10 april.  Moeder La Grande stamt af van de beroemde merrie Annabel die tevens de moeder is van Bretton Woods, Chagall D&R, en de in de VS bekende dekhengst Gaudi. Tevens is La Grande een halfzus van Vienna, de moeder van kampioenshengst Le Formidable en Four Legends.

La Grande is een zeer royaal ontwikkeld veulen met een sterke bovenlijn. Zij beweegt met veel houding en kracht. Zeer correct gebouwd, rechte beenstand. Beschikt over een zeer rustig en makkelijk karakter.

Vader Ebony presteert zelf op Grand Prix niveau en geeft opvallend goede nakomelingen. Dit jaar zijn meerdere dochters van hem uitgenodigd voor de NMK en dit op een beperkt aantal nakomelingen.

Mooie kans voor iemand die een kwaliteitsvol makkelijk toekomstig sportpaard zoekt of die met een geweldige stam wil gaan fokken.

Tevens nog 2 merrieveulens en 4 hengstveulens bij ons te bezichtigen uit zeer goede sportstammen. Voor merrieveulens zie andere advertenties, hengstveulens staan nog niet te koop.

Voor meer vragen neem gerust vrijblijvend contact op
.

Stamboom

Vader Ebony GP dressuur
Vader van vader Painted Black
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Jazz
m.m.v.
Moeder La Grande
ster IBOP d-oc
Vader van moeder Grand galaxie win
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Annabel
elite pref prest prok
v.m.m.
m.m.m.