We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

6 jarige PROK merrie v. Connect x keur-sport(spr) v. Pacific x ster v. Equador. Ong. 1.70 groot, 1.10 springen geklasseerd.

Lindos komt voort uit een zeer goede springstam, toch komen uit deze laag ook fijne dressuurpaarden. Lindos beschikt zelf ook over een knap staaltje beweging met een sterke achterhand. Wij denken hierdoor dat zij ook in de dressuurring zeker niet zal misstaan. Lindos heeft een zacht mondje en is goed aan de hulpen.

In het springen toont Lindos veel vermogen en gaat ze altijd naar de overkant. Ze geeft de ruiter veel vertrouwen en kijkt nergens naar. Ook op ander terrein is Lindos braaf en makkelijk te rijden. Lindos zou ook zeer geschikt zijn voor de overgang van pony naar paard, of voor een jeugdruiter.

Naast dat Lindos zo fijn te rijden is, is het in de omgang ook een ontzettend lief dier. Ze krijgt graag aandacht en vertoond absoluut geen “standaard merriegedrag”. Lindos is prima (alleen) te laden, braaf bij de hoefsmid etc., heeft geen stalgebreken en is röntgen en klinisch goedgekeurd voor de sport incl. hals en rug. Lindos is recent naar de tandarts geweest. Eventuele herkeuringen zijn toegestaan, op kosten van de koper. Lindos staat in Triemen (Friesland).

Meer info + filmpjes: 0611104500
For more info/video: +31611104500Stamboom

Vader Connect
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Voila
Vader van moeder Pacific
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.