We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met veel spijt in het hart verkoop ik mijn super lieve KWPN merrie genaamd Marie. Wegens studies heb ik te weinig tijd voor meerdere paarden en ben ik genoodzaakt haar te verkopen. 

Marie is een super lieve merrie uit 2017 met afstamming Toto Jr x Bretton Woods x Zeoliet. Ze meet op dit moment ongeveer 1m56-57, maar schatten dat ze nog wel een stukje zal groeien. Marie is zadelmak gemaakt in de zomer van 2020, heeft daarna alle tijd gekregen om nog wat te groeien en is in de lente van 2021 verder doorgereden. Marie kent de basis, begin van de eenvoudige wissels, wijken, begin overgangen stap/galop etc. Ze is enkele keren mee geweest op verplaatsing en eenmaal op wedstrijd maar door tijdgebrek is ze nog niet verder uitgebracht. Marie is braaf onder het zadel, zal nooit bokken of steigeren maar is snel en heeft wel wat bloed, daardoor enkel geschikt voor een ervaren ruiter. Marie toont veel potentie voor dressuur en ik zie haar dan ook graag terug bij iemand die hiermee aan de slag wil gaan. In de omgang is Marie ook een echt droompaard, ze geniet van alle aandacht, is braaf bij de hoefsmid, dierenarts etc. Is volledig gezond en heeft geen gebreken. 

Marie werd in februari 2020 klinisch en RX goedgekeurd zonder enige bemerking, overkeuren mag op k.k. Ze is recent naar de osteopaat en tandarts geweest en is in orde met al haar inentingen. Filmpjes en RX foto's op aanvraag. Marie gaat enkel naar een vijf-sterrenhuisje, ze staat niet in de weg. Handelaren hoeven dus ook niet te reageren.

Voor meer info Whatsapp op +32 499471146 (eerst gelieve een seintje te geven voor je belt, ik ben niet altijd beschikbaar). Marie staat gestald in Waasmunster. 

Vraagprijs 15.000

Stamboom

Vader Glock's Toto Jr
Grand Prix
Vader van vader Totilas
Grand Prix
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Desperados
m.m.v.
Moeder Hawaii
Z-1 dressuur
Vader van moeder Bretton Woods
v.v.m. Johnson
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Zeoliet
ZZ-Zwaar
m.m.m.