We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden mazzie,

mazzie is de liefste 5 jarige. Hij zet geen stap verkeerd. Ik heb mazzie een jaartje. Toen ik hem kocht was hij net onder het zadel. Ik heb hem gekocht met de gedachte dat hij heel lang zou blijven alleen ik ben dit jaar ski leraar geworden en ga aankomende winter 4 maanden naar Oostenrijk. En ik vind dit niet eerlijk voor hem. Hij verdient alle liefde.
Ik heb mazzie zelf verder opgeleid. Hij heeft meerdere oefen crossen op B niveau gelopen dit deed hij ontzettend goed. Ook is hij meerde keren op springwedstrijd geweest. Daar hebben we bb 80 en bb 90 gesprongen hij is nu klaar voor het B. De Dressuur gaat ook goed hij is fijn aan de teugel te rijden. 
mazzie is makkelijk op de trailer ik laad hem meestal in mijn eentje op. Hij heeft verder ook geen gebreken. voor meer informatie kunt u appen of bellen naar 0613548147.
mazzie staat in Oudenbosch 
Mazzie is klinisch goedgekeurd 
keuren k.k,

Stamboom

Vader Il est balou
Vader van vader balou du rouet z
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader quatrella
v.m.v.
m.m.v.
Moeder PhanTom lady
Vader van moeder mytens
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder iris
v.m.m.
m.m.m.