We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Helaas moet ik minderen en dus ook een huisje zoeken voor mijn vriendje Royality. De laatste 6 foto’s zijn recent (17-05-2022).  

Royality is een nakomeling van Comthago VDL x elite-PROK-sport(spr.) v. Indoctro. Hij is ontzettend mooi gefokt en we hebben hoge verwachtingen van hem. Royal is mooi aan de maat, zit mooi in elkaar en kan zeer fijn bewegen. Daarnaast is hij ook nog eens ontzettend knap. 

Hij is sociaal naar mens en dier, kan netjes meelopen aan het halster en bekend met de standaard dingen die je als jaarling zou moeten kunnen. Hij heeft (nog) niet in een grote hengstengroep gelopen, maar staat al vanaf afspenen samen met 1 andere hengst. Ze komen ook dagelijks door de handen (iedere dag op de wei, en iedere avond weer naar stal). Hoefsmid, entingen etc. is allemaal keurig op orde.

Royal weet al wel van zichzelf dat hij hengst is, en laat dit ook wel merken aan zijn huidige vriendje (stoeien/bijten etc.). Voor de mens is hij nog steeds lief en makkelijk.

Voor meer informatie verzoek ik telefonisch contact met mij op te nemen. Filmpje als veulen op aanvraag.  Een foto van zijn stamboom is bijgevoegd bij de foto’s.

Stamboom

Vader Comthago VDL
Vader van vader Comme Il Faut
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Natasia V
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Deja Vu VB
elite-PROK-sport(spr)
Vader van moeder Indoctro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Vokyra Fortuna
v.m.m.
m.m.m.