We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ono van Orshof is een prachtige merrie met veel potentie. Ze heeft een knappe sportieve stamboom en is afkomstig uit België. Een jaar geleden hebben we haar gekocht met het doel om meer vertrouwen op te bouwen en haar beter zadelmak te maken. Ze was al eerder zadelmak gemaakt, maar daarbij is waarschijnlijk iets fout gegaan (wat weten we nog steeds niet). We hebben het afgelopen jaar veel gewerkt aan vertrouwen en daar zitten veel trainingsuren in. Eigenlijk zijn we opnieuw begonnen met zadelmak maken zodat ze hier rustiger en betrouwbaarder in wordt. Ze is een lieve en eerlijke merrie.
We zijn opzoek naar iemand met ervaring en die veel tijd in haar kan investeren. We zien haar echt opbloeien maar ze heeft meer tijd nodig om daar verder in te groeien.

Vrijspringen heeft ze eerder gedaan, zie de Facebook-link. Hier was ze een stukje jonger. Dit hebben wij verder niet opgepakt, maar hier heeft ze veel potentie liggen.

Verder geen stalgebreken. Netjes geënt en recent bij de tandarts geweest.

https://m.facebook.com/hctstables/videos/sold-to-belgium-congrats-to-the-new-owners-ono-van-orshof5yo-mare-drako-quicksta/501809537123266/

Stamboom

Vader DRAKO
Vader van vader QUICK STAR
v.v.v. GALOUBET
m.v.v. STELLA
Moeder van vader I-CASSANDRA 2
v.m.v. CASSINI I
m.m.v. NIENBURG
Moeder GRAVIN VAN ORSHOF
Vader van moeder CABRIO VAN DE HEFFINCK
v.v.m. CASSINI I
m.v.m. KIRA VII
Moeder van moeder VENICE VAN ORSHOF
v.m.m. MAGIC DARCO
m.m.m. AMBER V ORSHOF