We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige unieke toekomstige dressuurtopper uit een hele goede sportstam vol predicaten! 

Naam: Orange Tsarina (PROK)
 Vader: Glamourdale
Moedersvader: Jazz
Geboortejaar: 2019
Stamboek: KWPN 
Stokmaat: 1.61m
Kleur: Bruin
Prijs: €20.000,- (Ex.btw)

 Orange is een talent voor de toekomst! Ze beschikt over drie zeer goede gangen. 

Orange komt uit een interessante bewezen stam. Haar moeder Tsarina B is een ELITE, PRESTATIE , SPORT en PROK  merrie (v.Jazz x Vincent) Tsarina B is zeer succesvol uitgebracht in de Lichte Tour. Tsarina B heeft al meerdere succesvolle nakomelingen gebracht waaronder ; Zeno B (v.Don Schufro) Lichte Tour , ELITE , SPORT , IBOP , PROK , D-OC merrie Caroline B (v.Dreamcatcher) die succesvol was op ZZ-Zwaar niveau. Verder zien we nog Empereur B (v.Gribaldi) ZZ-Zwaar. 

Verder zien we in moederlijn overgrootmoeder Dola (v.Vincent) zij is een ELITE , PREFERENT , PRESTATIE , SPORT , PROK merrie die al meerdere top nakomelingen heeft voortgebracht ; 1 van de bekenste merries van Nederland namelijk Reine B (v.Rubinstein I) ELITE  , PREFERENT , PRESTATIE , SPORT , D-OC die een geweldige sportcarriere heeft gekent! Meedere medailles op het Europees Kampioenschap Junioren en Young Riders en daarna een geweldige overstap maakte naar Grand-Prix niveau.  Verder bracht Dola nog een ZZ-Zwaar en een Inter I dressuurpaard en een ZZ-Zwaar geklasseerde ELITE , PREFERENT , PRESTATIE , SPORT , D-OC merrie Julia (v.Rubinstein I)

 Een moederlijn om van te watertanden! Vol predicaten en heel veel top sportnakomelingen.

De vader van Orange Tsarina  heeft geen belangrijke informatie nodig ; Glamourdale is zeer succesvol op het allerhoogste niveau namelijk de Grand-Prix! 

Glamourdale was de onbetwiste kampioen van de KWPN Hengstenkeuring in 2014, En de Reserve kampioen van de KWPN verrichtingstest in 2014. Tijdens het WK in 2018 werd Glamourdale in Ermelo gekroond als FEI Wereld Kampioen van de 7-jarige dressuurpaarden. Zijn carriere gaat maar door zo was Glamourdale ongeslagen in de klasse Lichte Tour met oa overwinningen tijdens het CDI Compiègne en CHIO Aachen ( Inter I 80.412%). Hij debuteerde in 2020 met een fantastische score van bijna 78% in de Grand Prix. 

Orange Tsarina beschikt dan ook over een fantastische pedigree met geweldige sportgenen zowel aan moeders als vaderskant wat haar tevens zeer interessant maakt voor de fokkerij.

 Orange is nu 1,5 mnd onder het zadel en laat daarbij veel talent zien! Ze heeft een fijn karakter en pakt het werk onder het zadel gemakkelijk op. 

* Röntgenologisch en (PROK) goedgekeurd incl. Hals,rug en benen op 19-04-2021. 

Ben je geïnteresseerd in deze prachtige toekomst topper of wil je meer informatie dan graag mailen naar ; Mercedeshoeve@outlook.com

Stamboom

Vader Glamourdale
GRAND-PRIX
Vader van vader Lord Leatherdale
GRAND-PRIX
v.v.v. Lord Loxley
PSG-INT I
m.v.v. Fairless P
Moeder van vader Thuja
PREFERENT
v.m.v. Negro
PREFERENT (GRAND-PRIX)
m.m.v. Jasmijn
Moeder Tsarina B
ELITE , PRESTATIE , SPORT (PSG-INT I) , PROK
Vader van moeder Jazz
PREFERENT (GRAND-PRIX)
v.v.m. Cocktail
PREFERENT (GRAND-PRIX)
m.v.m. Charmante
KEUR , PRESTATIE
Moeder van moeder Dola
ELITE , PREFERENT , PRESTATIE , SPORT , PROK
v.m.m. Vincent
GRAND-PRIX
m.m.m. Zola
PREFERENT , PRESTATIE