We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor een merrieveulen met zo’n papier liggen alle opties open. Want zowel in de fokkerij als op sportief vlak is zij voor iedereen met ambities een aanwinst. Moeder Floortje was onder Laura Renwick op 1m40 niveau een echte veel winnaar. En viel op met haar instelling, bloed en scherpte. Terwijl oma Ciske van Overis de vijfsterren Grote Prijzen met overschot sprong onder Edwina Tops Alexander. Zij is tevens de zus van meerdere 1m45 springpaarden  (Corvette, Miu Miu en Elle van Overis Z). Waardoor het in de lijn van de verwachting ligt dat dit merrieveulen op de toekomstige concoursen zal excelleren.

* Voor rechtstreekse uitvoer of een intracommunautaire levering (met een geldig btw-nummer) bedraagt de btw 0%. Voor latere export na meer dan 90 dagen na de aankoop, zal de btw worden terugbetaald na overleg van de export (tracés) papieren aan de verkopende partij.


Voor meer informatie: www.horsesales.auction

Stamboom

Vader Emerald
Vader van vader Diamant de Semilly
v.v.v. Le tot de Semilly
m.v.v. Venise des Cresles
Moeder van vader Carthina Z
v.m.v. Carthago
m.m.v. Tanagra's van het Darohof
Moeder Floortje van Overis Z
Vader van moeder For Pleasure
v.v.m. Furioso II
m.v.m. Gigantin
Moeder van moeder HH Ciske van Overis
v.m.m. Celano
m.m.m. Uberta van Overis