We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Als je op de merrietest 80 punten scoort voor het springen. Met onder meer een 8 voor het vermogen en de galop. En zelfs een 8.5 voor de reflexen. Dan mag hier met recht gezegd worden dat de moeder een goede test liep. Via vader Farfan wordt het gewaardeerde bloed van Cantos ingebracht. Die bekend stond om zijn goede springmanieren, looks en rijdbaarheid. De sportprestaties zitten hier in de derde en vierde generatie. Daar zien we onder meer de 1m50 geklasseerde Chaperon (Kirsten Rikkert) de 1m45 springende Elektro (Arabel McFarland) en de op 1m40 niveau gestartte Iwalinde (Jane Annett).

* Voor rechtstreekse uitvoer of een intracommunautaire levering (met een geldig btw-nummer) bedraagt de btw 0%. Voor latere export na meer dan 90 dagen na de aankoop, zal de btw worden terugbetaald na overleg van de export (tracés) papieren aan de verkopende partij.

Voor meer informatie: www.horsesales.auction

Stamboom

Vader Farfan M
Vader van vader Cantos
v.v.v. Contender
m.v.v. Gabanta
Moeder van vader Nikita
v.m.v. Lux Z
m.m.v. Juweel
Moeder Jaralinde DN
Vader van moeder Zirocco Blue VDL
v.v.m. Mr.Blue
m.v.m. Licorne de Forets
Moeder van moeder Fleuralinde DN
v.m.m. Corland
m.m.m. Twalinde