We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie


Te koop aangeboden: zeer interessant merrieveulen!

Sheila Special
- Pegase van't Ruytershof x Lux Z
- Ritta-Sheila prestatie moederlijn
- Halfbroer Eclips VDL (Etoulon VDL x Lux Z) is een goedgekeurde dekhengst in Oldenburg en Holstein

Sheila Special combineert in haar pedigree de hengsten Pegase van't Ruytershof (moederlijn Emerald van't Ruytershof) en Lux Z met een ijzersterke moederlijn. Moeder Veraya (v. Lux Z) sprong op 1.35m-niveau en is onder meer een halfzus van de Duitse goedgekeurde dekhengst Veritas (v. Voltaire) die op 1.50m-niveau vele prijzen won, het 1.50m-paard Pardok (v. Concorde) en het 1.45m-paard Sharaya (v. Voltaire) die onder Riley Schuyler internationaal acteerde.

Pegase van't Ruytershof is één van de grote beloften van zijn generatie, zowel in de sport als in de fokkerij.Vader Comme Il Faut presteert op het allerhoogste niveau onder het zadel van Marcus Ehning. De moederlijn van Pegase is bijzonder interessant. Moeder Gianthina van't Ruytershof is ook moeder van de Grand-Prix hengst Jilbert van't Ruytershof. Grootmoeder Diamanthina van't Ruytershof maakte furore op het hoogste niveau met Niels Bruynseels en Constant Van Paesschen. Zij is tevens de volle zus van Emerald van't Ruytershof.De eerste nakomelingen van Pegase tonen bijzonder veel kwaliteit tijdens het vrijspringen. 

Moeder Veraya is ook de moeder van de in Oldenburg en Holstein goedgekeurde dekhengst Eclips VDL (v. Etoulon). Grootmoeder Jaglaya is ook terug te vinden in de directe moederlijn van de KWPN-hengst Dantos HBC (v. Cantos) die op 1.45m-niveau springt. Jaglaya is ook de grootmoeder van de KWPN-goedgekeurde PREMIE dekhengst My Favorite (Impressive VDL x Quasimodo vd Molendreef x Triton). Een volle zus van Jaglaya is het internationale springpaard Molca's Trendy van Hanneke Mol. De lijn gaat terug op de merrie Aglaya, een volle zus van de KWPN-goedgekeurde Grand Prix-hengst Zadok (1.60m-springpaard) van Hap Hansen. Uit deze moederlijn komen diverse internationale springpaarden zoals Prof de la Roque (1.60m-niveau v. Kannan) en Toundra de la Roque (v. Kannan).

Horsetelex-informatie: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2324577/sheila-special

Prijs op aanvraag
Filmpje op aanvraag via WhatsApp 06-14498470

Voor meer informatie kunt u bellen of appen naar tel.nr. 06-14498470 / 06-12463553.
Op de mail wordt niet gereageerd.Stamboom

Vader PEGASE VAN 'T RUYTERSHOF
Vader van vader COMME IL FAUT
1.60 SPR
v.v.v. CORNET OBOLENSKY
1.60 SPR
m.v.v.
Moeder van vader GIANTHINA VAN 'T RUYTERSHOF
v.m.v. CARTANI
1.60 SPR
m.m.v. DIAMANT DE SEMILLY
1.60 SPR
Moeder VERAYA
KEUR SPORT, 1.35 SPR
Vader van moeder LUX Z
1.60 SPR
v.v.m. LORD CALANDO
m.v.m. AHORN Z
Moeder van moeder JAGLAYA
KEUR PREFERENT PRESTATIE
v.m.m. TRITON
1.40 SPR
m.m.m. AGLAYA
KEUR PEFERENT PRESTATIE