We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rechtstreeks van de fokker: Fijne 3 jarige ruin, nu 1.64 m., uit topmoeder (aanwezig).

Deze fijne nakomeling van Ebony komt uit topmerrie Ciska II (Samba hit II x Haarlem). Zij behaalde maar liefst 86 punten tijdens de EPTM test en liep daarna succesvol in het ZZ Zwaar en in de internationale para dressuursport. Ciska haar eerste nakomeling (de merrie Helga v. Chagall D&R) loopt succesvol Grand Prix in Engeland.

Een halfzus van Ciska II (Edurant v. Samarant) behaalde 90 punten tijdens de EPTM en later ook het sportpredicaat Dressuur. Hun halfbroer Ferdinand (v. Vivaldi) loopt inmiddels Grand prix in Denemarken en halfbroer Dhagoberg (v. Spielberg) loopt Lichte tour. Kortom, een familie met veel sportpaarden en fijne karakters! Vader Ebony wordt uitgebracht in de Grand prix onder Vai Bruntink.

Remi Rabigael is recent gekeurd (bemerking op een halsfoto) en gecastreerd. Rapport en foto`s zijn voor handen.

Makkelijk te laden, rustig op stal en in de paddock, super lief en aanhankelijk paard, geen gebreken. Remi is te bezichtigen in Raalte. 

Vraagprijs € 10.000,- incl. BTW, maar bespreekbaar bij vlotte afhandeling. Voor meer informatie: femkebeljon@hotmail.com of 06-12929721.

Stamboom

Vader Ebony
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ciska II
Vader van moeder Samba Hit II
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Haarlem
m.m.m.