We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Stromae VRB is een erg mooi hengst veulen dat correct op de benen staat. Hij is geboren op 8 maart. Stromae heeft 3 hele goede gangen met veel lossigheid en een super fijn/grappig karakter. 
Zijn moeder Noir VRB (foto 8) is de volle zus van de goedgekeurde hengst My Romance VRB (foto 6). My Romance VRB is aangewezen voor het KWPN en goedgekeurd voor AES en Oldenburg. Deze wordt door mij zelf gereden en staat dus op de zelfde locatie als Stromae. Zijn groot moeder Donnevanck pp (foto 7) is de half zus van Grand Prix paard Vivanck en de goed gekeurde hengst Gunner KS die op dit moment lichte tour loopt. Zijn overgroot moeder Ronnevanck pp is de zus van 3 lichte tour paarden waaronder de goed gekeurde hengst Polansky. 
Zijn vader Bellany was een premie hengst op de oldenburger hengstenkeuring. Hij komt uit een erg goede lijn wat al meerdere goed gekeurde hengsten en goede sportpaarden heeft gebracht. 
Stromae staat aan huis en is veel in de hand geweest. Bij interesse bel of whatsapp naar 0618400819. 

Stamboom

Vader Bellany
Prämienhengst
Vader van vader Bon Coeur
v.v.v. Benneton Dream FRH
m.v.v. Sonneschein
staatsprämie
Moeder van vader Liva
hauptstutbuch
v.m.v. De niro
m.m.v. Langatia
staatsprämie
Moeder Noir VRB
prok
Vader van moeder For Romance
hauptprämie, Prämienhengst
v.v.m. Fürst Romancier
hauptprämie
m.v.m. Gesina
elite
Moeder van moeder Donnevanck pp
ster, keur, preferent, prok
v.m.m. Lord Leatherdale
m.m.m. Ronnevanck pp
ster, preferent, prestatie, sport, prok