We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens inkrimping te koop: Zanory.

Zanory is een plaatje om te zien. Ze is fijn aan de hulpen en wil altijd voor je werken. Ondanks haar 18 jaar beschikt ze nog altijd over veel GO. Ze is voor meerdere kinderen de overstap geweest van pony naar paard en is zeker nog een goed leerpaard dat altijd eerlijk is. Ze heeft Z1 gelopen en is nog heel fit.

Ze is ook geregeld mee geweest naar het bos. Met andere paarden erbij wil ze graag voorop, maar dat hoeft niet. Is ook niet bang voor honden, kinderwagens en paraplu's of iets dergelijks. Wel een beetje voor zware trekkers of omgezaagde bomen die de dag ervoor nog rechtop stonden… In haar eentje wil ze niet graag van huis weg en kan ze blokkeren. Ik loop dan een stukje met haar aan de hand en stap later op, dat gaat prima. Het is wel een paard dat in het bos wakker kan zijn.

Ze wordt momenteel nog gewoon gereden, maar wegens tijdgebrek niet meer zoveel als voorheen. Wel heel recent nog uitgebracht in de M2 met tweede prijs en een winstpunt.

Zanory was zelf als driejarige kampioen op de KWPN keuring in Zuid-Holland en is de moeder van de VSN trofee winnaar en ggk hengst Atomic (loopt inmiddels Prix St.George in Zweden) en daarnaast nog diverse nakomelingen in de dressuur. Helaas heb ik haar de afgelopen 3 jaar niet drachtig meer gekregen, maar mocht je het nog willen proberen, dan kan ze prachtige veulens geven uit een goede moederlijn!

Atomic: https://youtu.be/x28GLCIn6Q0

Stamboom

Vader Tolando
Vader van vader Krack C
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Metall
v.v.m. Ferro
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Triton
m.m.m.