We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze ontzettend mooie en lieve 14 jarige dressuur merrie (v United x Gribaldi) is op zoek naar een nieuwe plek.
Ze is geschikt als rijpaard, maar gezien haar uitstraling en afstamming zeker ook geschikt als fokmerrie of draagmerrie. In het verleden heeft ze met zeer mooie scores M dressuur gelopen en dit zou ze nog steeds prima kunnen. Tevens is ze veel mee geweest op buitenritten. Onder het zadel is ze heel braaf, zal niet bokken of stijgeren en als ze een keer iets spannend vindt dan gaat ze enkel een pasje harder.
Ze is enorm werkwillig, heeft de oortjes er altijd op en heeft een fijne looplust. Wel heeft ze wat spanning opgebouwd met opstappen. Hiervoor staat ze nu bij mij in training. Ze heeft al een hele mooie verandering laten zien de afgelopen weken, maar zodoende is ze als rijpaard niet geschikt voor een beginnende of onzekere ruiter. Ook het grondwerk pakt ze heel fijn op, ze vindt het leuk om samen te werken en samen een band op te bouwen. Een paard die ook kan genieten van lekker poetsen en samen tutten. 

Doordat ze een bemerking heeft op de hals (lichte artrose) valt ze in de lagere prijsklasse. Op dit moment kan ik niet merken dat ze van deze bemerking last heeft. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze lieverd? Neem dan gerust vrijblijvend contact op! (0628635463)

Stamboom

Vader United
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Gribaldi
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.