We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat ze voor mij helaas wat klein blijft,onze eigen gefokte Noa ( Ferdeaux x Goodtimes), 4 jarige merrie (juni 2018) met een stokmaat van 1.60 

Noa is bij ons geboren, heeft haar jongere jaren in een koppel doorgebracht en is daarna zadelmak gemaakt. Inmiddels is ze enkele maanden onder het zadel en klaar om samen met een nieuw baasje aan het werk te gaan.

Noa is lief, knap en wil altijd met je aan het werk. Inmiddels is ze L klaar en pakt ze al wat M oefeningen aan. Daarnaast vind ze het heel leuk om mee op buitenrit te gaan. Ook een klein sprongetje vindt ze leuk…. Een echte allrounder!

Ook op stal is Noa lief evenals bij de hoefsmid en tandarts. Noa is fijn te rijden door iemand die consequent en eerlijk naar haar is en die haar vertrouwen geeft zonder dat het dwingend is. Vanwege haar leeftijd en opleidingsniveau niet geschikt voor echte beginners.

We zien Noa graag verhuizen naar een ambitieuze ruiter/amazone, maar die op zijn tijd ook lekker met haar het bos in gaat. 

Volledig goedgekeurd op röntgen ( incl hals en rug ) overkeuren K.K .Voor meer informatie bel ( na 18:00) of whatsapp naar 0614162717 En bezichtigen mag altijd, de koffie staat klaar!

 Amazone op de foto’s/ video is 1.79

Stamboom

Vader Ferdeaux
Vader van vader Bordeaux
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Part Two
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Vyorieta Texel
Vader van moeder Goodtimes
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Lyorieta Texel
v.m.m. Ladalco
m.m.m. Corieta Texel