We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Saint Tropez MH is een prachtig merrieveulen uit Florida TN (For Dance x Zack) X Andretti X Democraat

Het is een modern dressuurveulen met veel présence en kwaliteit in het lopen.
Ze komt uit de gekende Otrichta stam/ Zinni van Wittenstein lijn, dat een van de meest succesvolle merriestammen is. 
Moeder Europa is Elite, heeft een iBop gelopen van 80ptn en presteerde zelf op ZZZ niveau waarmee ze ook het sportpredicaat op zak heeft. Grootmoeder Salvinia heeft naast het sterpredicaat het Preferent en Prestatie predicaat en gaf naast Europa meerdere kinderen die succesvol zijn op Z niveau of hoger. 
Het lijntje wordt vervolgd met de merrie Lies, deze bekende keur preferente en prestatiemerrie is onder andere de moeder van het internationale Grand Prix paard Windsor (v.Roemer). Uit deze sterke moederlijn komen ook de bekende Olympische Grand Prix merrie Nadine (v.T.C.N. Partout) met Hans Peter Minderhoud en de goedgekeurde KWPN hengsten Kroonjuweel (v.Belisar), Dorado (v.Krack C) en Galandro (v.Bon Bravour).

Dit veulen wordt een erg interessant sportpaard, maar dit papier maakt haar in de toekomst ook interessant voor de fokkerij. 

Voor meer vragen en informatie: 
0032486756183 

Stamboom

Vader Florida TN
Vader van vader For Dance
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Zack
m.m.v.
Moeder Europa
Elite, iBop, sport, pros
Vader van moeder Andretti
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Salvinia
Preferent, Prestatie
v.m.m. Democraat
m.m.m.