We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
!! DROOMLIJKE EYE-CATCHER VOOR PARCOURS EN ARENA !!

Deze prachtige kleine hengst in de droomkleur palomino werd geboren op 23 mei 2022. Hij heeft een mooi nobel gezicht met grote ogen en lange oren. Vanaf het eerste moment stond hij rechtop! Hij is een heel slim, moedig kereltje dat al alle vier de hoeven geeft en goed kan worden gestopt. Goldi zal een geschatte uiteindelijke hoogte bereiken van rond de 170 cm.

Hij toont zich met zeer goede elastische bewegingen met veel stuwkracht en rubber uit de achterhand! De eerste sprongen geven hoop op voldoende troeven!

De moeder was tot M-springen en L-dressuur met een amateur, maar sprong ook gemakkelijk over S met mijn trainer.
De vader "Krem" is succesvol in Nederland tot L-springen en M dressuur. Hij springt met veel overzicht en vermogen, zodat zelfs M-parcours geen uitdaging vormen, wat aantoont dat hier meer potentie zit dan tot nu toe in toernooien werd benut.

Met passende ondersteuning, deze stralende de mens is een zeldzaamheid en een blikvanger - Garandeer een succesvolle sportieve carrière voor de boeg!

Prijs die overeenkomt met de kwaliteit!

Stamboom

Vader Krem
Gek. RBP CW
Vader van vader Robin Hood
gekört
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Zarmora
Vader van moeder Zucchero (ex. Marlon)
gekört
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Perrier
gekört
m.m.m.