We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Señorita Punto SDB 

LET OP; Dit veulen gaat gegarandeerd verkleuren naar Roan of Snowflake! 

Voor iemand die een fijn Allround paard zoekt die overal voor in is! 

Op 1 mei is onze lieve Señorita geboren, je ziet het nog niet maar ze is een Appaloosa! Ze is namelijk gedekt door de goedgekeurde dekhengst, Few Spot, Peru’s Sarowksi. 
Ze heeft ook al de kenmerken van een Appaloosa en wordt waarschijnlijk een toverballetje 😉. 

Met Señorita heb je iets bijzonders, haar moeder is namelijk een Valk kleurige PRE met het liefste karakter wat er bestaat. Ook Sarowski is een hele lieve en zachtaardige hengst. Dit merk je dan ook direct aan dit veulen, ontzettend lief en zachtaardig. 
Daarnaast draaft Señorita bijzonder goed! 

Ik zie Señorita het meest op haar plek als een familiepaard, ze is de hele dag in voor aandacht en knuffels en (straks) groot en lief genoeg voor papa, mama en kinderen.
Sarowski meet 1.70 en Gali 1.66. 

Señorita groeit op op de boerderij omringd met groot verkeer, kinderen, honden, katten, kippen, koeien en andere paarden en veulens. Ze leert het veulen ABC en de nieuwe eigenaar is natuurlijk van harte welkom om haar te zien opgroeien tot ze oud genoeg is om mee naar huis te gaan. 

Señorita gaat alleen naar een fijn huis. 


https://youtube.com/shorts/sTfylRQDvq8?feature=share


Stamboom

Vader Peru’s Sarowksi
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Herr Aran
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Galinka
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.