We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ollie 8 jarige Ierse Irish Draught ruin van 1,68

Ollie is een super leuke Ierse ruin. Hij is nu 2,5 jaar in Nederland. Echt een heerlijke allrounder waar je heerlijk recreatief van kan genieten maar ook in de sport uit kan brengen.
Tijd om een nieuw droomhuis te voor mijn lieve Ollie te vinden! De reden van verkoop is dat ik eigenlijk heerlijk rustig wil jagen maar daar is hij voor mij iets te fel voor. Voor de rest geniet ik iedere dag van hem in het bos.

Hij heeft in Ierland gejaagd, gecrosst en gesprongen. Hij is super fijn in het bos, alleen of in een groep maar in de groep wil hij wel het liefst voorop.

Ollie is ook fijn dressuurmatig voor een Ier. Dat wil niet zeggen dat hij heel veel oefeningen kent maar je kan hem heerlijk dressuurmatig in de bak rijden.

Het is dus een echte allrounder waar je heel veel en breed plezier van kan hebben. Olie is een mooie verschijning, heel erg aansprekend paard. Fijn te rijden en een zachte mond!

Hij is niet heel makkelijk in de omgang maar als hij even went is dat helemaal goed. Hij loopt dagelijks met een groep paarden in de wei en dat is geen enkel probleem.

Hij is klinisch goedgekeurd 2,5 jaar geleden. Over keuren mag op kosten koper. Vrachtwagen en trailer geen probleem, hoefsmid geen probleem etc. Fijn paard en een goed huis is belangrijk. Voor meer informatie, Isabelle 0647308300

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.