We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

La Kouki Isriwica Z

Lord Roscharden x Landetto

Kouki is een zeven jarige spring gefokte ruin van 1.60. Hij is al enige tijd onder het zadel en staat op het moment in training waar hij verder wordt door getraind. Hij pakt dit goed op en leert snel.

Heeft drie goede gangen en zal zeker niet verkeerd staan in de dressuur ring, ook heeft hij al een klein parcours gesprongen en is braaf op buitenrit. Het is een lief aansprekend paard met een mooie uitstraling.

Hij is vorig jaar zadelmak gemaakt en heeft dus genoeg tijd gehad om goed uit te groeien. Kouki is fijn te rijden makkelijk in de aanleuning.  Hij is vrij nuchter alleen bij nieuwe dingen kan die onzeker zijn en heeft die een zekere ruiter nodig, maar als die het begrijpt is het goed. Heel leuk paard voor een fanatieke ruiter die lekker met hem aan de gang wilt. 

Hij is in 2020 volledig goed gekeurd, klinisch en röntgenologisch (ook hals en rug) ook zijn toen zijn hart, ogen en longen gecontroleerd en goed bevonden. Keuringsrapporten zijn aanwezig

Stamboom

Vader Lord Roscharen
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder La zeus
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.