We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ma Belle Ekwador, Vecht en Schans
H-Ekwador xx X Don Schufro X Parcival  
2017 Merrie (Ster, IBOP(DR))
1.75m

Ma Belle’s moeder (Elle de Schufro Elite, IBOP(drs), prok, sport(dr) v. Don Schufro) is ZZ-licht geklasseerd en maakt binnenkort haar debuut bij de Young Riders. Ma Belle's halfbroer Le Niro, Vecht en Schans (v. De Niro) loopt momenteel verdienstelijk Z1 dressuur en heeft in zijn nog maar korte sportcarrière al heel wat overwinningen op zijn naam staan. Le Niro staat tevens bij ons op stal. 

Ma Belle is een fijn gevoelige en eerlijke merrie met drie zeer goede gangen!
Door haar formaat heeft ze nog wat tijd nodig om te winnen aan kracht, maar ze is werkwillig en bovenal echt ontzettend lief. Een sociale merrie naar mens en dier zonder (zuur) merrie gedrag. Haar interessante bloedlijn maakt haar zeker ook voor de fokkerij geschikt. Ma Belle heeft inmiddels al wat wedstrijd ervaring opgedaan en wordt thuis in alle rust op M niveau getraind. Wedstrijd video beschikbaar!

Ma Belle is een fijn paard om mee te werken, thuis en op vreemd terrein, in het bos, bij de hoefsmid, en ook vindt ze het leuk om een sprongetje te maken. Wij zijn vanwege haar gevoelige karakter wel op zoek naar een ruiter/amazone met ervaring in het opleiden van (jonge) paarden. Wij verwachten dat deze merrie met de juiste ruiter/amazone het heel ver gaat schoppen in de sport. 

Ma Belle is nog in eigendom van de fokker en haar volledige geschiedenis is dus bekend. De juiste match is voor ons en de eigenaresse erg belangrijk. 

Ma Belle is op 02-08-2022 en heeft een kleine röntgenologische bemerking welke geen probleem hoeft te zijn voor de sport. Ma belle heeft geen stalgebreken. 

Stamboom

Vader H-Ekwador xx
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Elle de Schufro
 Elite, IBOP(drs), prok, sport(dr)
Vader van moeder Don Schufro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Parcival
m.m.m.