We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

TE KOOP
Prachtige M1 dressuurpony 
Voor wie wil shinen in de ring; Iris is een 8-jarige fijne dressuurpony die altijd haar best doet en graag voor je wil werken. Door haar mooie looks en gangen scoort ze altijd veel punten! Ze is M1 geklasseerd en met haar 1.55m past ze daarmee mooi in de E maat.  

Iris gaat graag mee op buitenrit en ze is dan niet snel onder de indruk. Hierbij kan ze in een groep zowel voorop als achterop. Ze kan ook alleen mee en is goed verkeersmak. We hebben haar ook een paar keer meegenomen op vakantie, dit vond ze ook helemaal geweldig en Iris gaat dan graag het water in! 

Ze zal je altijd begroeten als je de stal/wei binnenloopt, is altijd vrolijk en loopt je overal achterna. Iris vindt het ook leuk om een sprongetje te maken maar door andere ambities van de ruiter is zij hier niet in uitgebracht. Iris loopt zo de trailer op, zowel alleen als samen. Ze gaat goed met andere paarden en is sociaal in de kudde. Iris is braaf bij de hoefsmid, tandarts, osteopaat etc. en gaat hier geregeld naar toe.  

Iris is een intelligente pony en leert heel snel. Ze beheerst schouderbinnenwaarts, contragalop, keertwendingen en een beginnende travers. Ook zijn we bezig met de eenvoudige galopwissels en dit pakt ze heel goed op. Naast het rijden vindt ze het ook erg leuk om vrijheidsdressuur te doen! 

We hebben haar nu 3,5 jaar en haar hele geschiedenis is bij ons bekend. Iris heeft voordat ze bij ons kwam nog een veulentje gehad en is daarna ingereden. Bij ons gaat ze nu de hele dag naar buiten en ’s nachts staat ze op stal, de weidegang gunnen wij haar ook bij haar nieuwe huisje ;) 

Filmpje op aanvraag!! De ruiter op het filmpje is 1.74 m.
Iris is door haar looplust niet geschikt voor de beginnende of onzekere ruiter.  
We zijn echt op zoek naar een 5-sterren huisje! 

Iris valt in de hogere prijsklasse

Bij serieuze interesse liefst appen: 06-48516368 

Stamboom

Vader Charmeur
Vader van vader Florencio
v.v.v. Florestan I
m.v.v. Walessa
Moeder van vader Trendy
v.m.v. Jazz
m.m.v. Endy
Moeder Enierante
Vader van moeder Sir Oldenburg
v.v.m. Sion
m.v.m. Greta Garbo
Moeder van moeder Zenierante
v.m.m. Wolkentanz II
m.m.m. Onirante