We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: een prachtig recreatiepaard. Ikxy is een heel lief en aanhankelijk dier. Zij is een goudeerlijk en sociaal dier en brengt veel rust bij andere paarden. Ikxy is ook een levendig paard en een harde werker. Zij stapt moeiteloos door ruige begroeiingen, steile hellingen, plassen water en modder. Ikxy is gebaat bij een zelfverzekerde en ervaren ruiter/amazone. Met name, soms, bij onbekende dingen op de route vraagt zij om vertrouwen en een bewuste aansturing, dan loopt zij er moeiteloos langsheen.
Ik heb Ikxy altijd recreatief gereden door het dorp, wegen, velden en bos. Enkele jaren geleden heeft zij ook licht aangespannen gereden, dat zou ze weer op kunnen pakken. Ikxy heeft een super stamboek, zij zou ook mogelijk een goede fokmerrie kunnen zijn. Ook zou ze het wellicht goed doen in de dressuur, zij heeft een hele mooie gang.
Bij interesse kan ik u een filmpje via WhatsApp of mail versturen met een indruk hoe zij loopt door het bos en door het verkeer.
Ik verkoop haar vanwege vertrek naar het buitenland.

Stamboom

Vader Abrilon
Gelders 100% zuiver erkende fokhengst
Vader van vader Ahoy
Gelder
v.v.v. Monarch
STB KWPN
m.v.v. Ronda
Preferent
Moeder van vader Narona
Keur preferent
v.m.v. Galant
STB KWPN
m.m.v. Irona
Moeder Myra
Ster Gelders
Vader van moeder Zichem
Keur
v.v.m. Gondelier
Keur
m.v.m. Nanja
Ster Preferent
Moeder van moeder Fennie
Ster
v.m.m. Sateliet
Keur
m.m.m. Ulevel
Ster