We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Buitenkans
Uit onze eigen fokkerij bieden wij deze unieke pony aan voor een ambitieuze Ruiter/amazone Dancer heeft een uitmuntend karakter, super lief, en kan daarbij ook nog super bewegen met al vrij snel opvallend veel balans onder het zadel. Daarnaast heeft ze veel talend en is ze met veel plezier erg leergierig.  Ze heeft een mooie uitstraling en een erg mooie aparte valk kleur met 4 gelijke witte sokken.

Dancer heeft een mooie maat 1.45m ,  en is ze zeker geschikt voor een jongere ambitieuze ruiter/Amazone. Wij verwachten dat ze ook zeker FEI kwaliteiten heeft.

Dancer loopt recent onder het zadel en pakt de basis gangen al makkelijk op. Ze heeft al erg braaf in de vereniging les gelopen en zelf al een proef gereden op een onderlinge wedstrijd waar ze ons erg verrast heeft met een winstpunt. Ze vertoonde toch wel aardig een bom proef gedrag, en vertoont bij het vrij springen ook veel talend en plezier. Haar vader Don Cremello Du Bois, die erg mooi is gefokt is ook leverancier van diverse FEI pony’s. Haar opa Der Harlekin is een begrip en wordt op Europees niveau uitgebracht in de dressuur. De combinatie van Duitse rijpony met Welsh is ons erg goed bevallen en ze heeft duidelijk van beide kanten het beste.

Haar moeder vertoonde veel bloed en is een dochter van Orchard Red Prince die ook ZZ bij de paarden loopt en ook zeker een begrip is. Daarbij komt haar moeder uit een zeer goede en veelzijdige stam van stal Spoorzicht. Bij interesse of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Dancer valt in de hogere prijsklasse   Foto’s: fotografie met Lisa

Stamboom

Vader Don Cremello Du Bois
Cremello
Vader van vader Der Harlekin B
palomino
v.v.v. Golden Dancer
m.v.v. Destiny
Moeder van vader Golden Ischa Du Bois
palomino
v.m.v. Fs Golden moonlight
m.m.v. Imdira El Haddy
Moeder Spoorzicht Unlimited
Vader van moeder Orchard Red Prince
preferent, sport
v.v.m. Aester el Nino
elite presatie
m.v.m. Orchard Wielkanoc
Kroon, elite , prestatie
Moeder van moeder Oosting Sietse
kroon, elite, prestatie
v.m.m. Bokkespong Czardas
preferent, presatie
m.m.m. Downland Tarantella
Kroon, preferent