We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

** Eyecatcher **

Prachtige 5 jarige ruin van Indian Rock te koop. Magic Rock is een gitzwarte, prachtige ruin, uit de super presterende Indian Rock; de hengst die op dit moment hoge ogen gooit in de Grand Prix. 
Hij is nog jong maar laat zich braaf rijden, en heeft ook al wat wedstrijd ervaring in de jonge paarden klasses. Hij heeft 3 zeer correcte gangen, waarin vooral zijn ruime stap en bergopwaarts gesprongen galop ni uitblinken. 

Magic is bekend met buitenritten en wordt sinds kort ook springmatig getraind. Het springen gaat hem zeer gemakkelijk af, terwijl hij dit pas kort doet.
Hij springt nu al bijna een meter en een klein parcours zonder echte ervaring. Hierdoor zou hij zeker geschikt kunnen zijn als hunter! 

Magic heeft een ongelofelijk leuk, speels karakter. Hij gaat ook makkelijk mee op transport. Hij gaat enkel naar een goede thuis! 

Magic Rock is in 2021 röntgenologisch en klinisch goedgekeurd geweest. In orde met tandarts, hoefsmid, osteopaat.

meer info ?+32475682243

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.