We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop lief, mooi en langgelijnd hengst veulen: Stromai is een stoer, leergierig en gespierd veulen.
Stromai is geboren op 1 april 2022 en wordt een schimmel. 

Hij is allround gefokt, zijn oma is een nakomeling van de hengst Goodtimes. Deze hengst heeft meerdere goed gekeurde nakomelingen gebracht in de dressuur - en springsport. Stromai heeft zelf ook mooie ruime gangen. Hij draaft en galoppeert met veel gemak en zelfhouding.  

De moeder van Stromai sprong als vierjarige mee met de jonge paardencompetitie in Frankrijk en is zeer werkwillig. Daarnaast is zij dressuurmatig ook fijn te rijden. Voor filmpjes van Stromai kunt u een Whatsapp bericht sturen naar: 0630956194. 

Stromai is zelf een nakomeling van de goedgekeurde hengst Cape Coral RBFZ. Afgelopen winter werden al zijn drie  gepresenteerde zonen aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Uit zijn eerdere jaargang werd zijn zoon No Mercy goedgekeurd bij het KWPN met 81,5 punten.
Zelf is Cape Coral 1.50 m-niveau internationaal geklasseerd. De vader van Cape Coral, Cornet Obolensky heeft zich al dubbel en dwars bewezen! Daarnaast hebben wij ook voor Cape Carol gekozen omdat hij zijn lieve karakter doorgeeft. Stromai heeft het volste vertrouwen in de mens en is een echte ‘kroelkont’. 

Stromai valt in de normale prijsklasse. Wij zoeken voornamelijk een hele goed plek!  

Stamboom

Vader Cape Coral RBF Z
Vader van vader Cornet Obelensky
v.v.v. Clinton
m.v.v.
Moeder van vader Argentinus
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Karmen
Vader van moeder Cartano
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Goodtimes
v.m.m.
m.m.m.