We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Na een prachtige carrière met een succesvol  Grand-Prix debuut op 20-jarige leeftijd is het tijd om het stokje door te geven aan een erg gelukkige nieuwe eigenaar. Hij is nog lang niet toe aan zijn pensioen maar voor ons is het niet mogelijk hem de aandacht en training te geven waar hij gelukkig van wordt en die hij verdient. Hij wordt nu door een tijdelijke ruiter (al na slechts 3 weken) succesvol uitgebracht op Lichte Tour niveau, zo makkelijk is hij na te rijden.

Vanaf zijn 5e jaar is hij bij de huidige eigenaar geweest, hij heeft nooit noemenswaardige blessures gehad en is altijd op een duurzame manier getraind waardoor we zeker weten dat hij nog vele wedstrijdjaren in zich heeft.

Naast dressuurtalent heeft hij ook een springtalent, helaas zijn we niet verder gekomen dan M springen ivm ontbreken springtalent ruiter. 

Zoek jij een echte schoolmaster maar heb je geen gigantisch budget en wel een fijn thuis voor deze kanjer? Schroom niet en bel/app naar 06-24261206


Stamboom

Vader Beukenhof’s Jordy
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Bjirmen’s Jildou
Vader van moeder Bjirmen’s Wytse
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.